Автомир Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомир.

  1. Новини
  2. Про важливу соціальну ініціативу в Україні
27.05.2021
Новини від Фольксваген

Про важливу соціальну ініціативу в Україні

Volkswagen надає 2 автомобілі в тимчасове користування волонтерам Благодійної організації Food Foundation UA

foodfoundationua

Соціальна відповідальність починається з кожного з нас. І ознакою здорового суспільства є підтримка громадян до потреб, які мають бути вирішені негайно, як от допомога малозахищеним верствам населення, боротьба з голодом, бідністю та мінімізація харчових відходів.

Компанія Volkswagen - соціально відповідальна компанія, яка вирішує проблеми суспільства, акцентуючись на питанні захисту екології.

Volkswagen долучається до важливої соціальної ініціативи в Україні та надає 2 автомобілі в тимчасове користування волонтерам Благодійної організації Food Foundation UA для регулярного транспортування продуктових наборів людям, які опинилися в тяжких життєвих обставинах.

Image

Благодійна організація Food Foundation UA є продовольчим банком їжі. Завдяки діяльності фонду вже сьомий рік безліч малозабезпечених сімей отримали допомогу. Але проблема мінімізації харчових відходів є актуальною на сьогодні. 

Статистика нам дає беззаперечно неймовірні дані - близько 3-5 тон продуктів утилізується одним великим продуктовим магазином щомісяця. Приблизно 30% відходів - це продукти харчування в українських родинах. В той же час рівень бідності в Україні в 2021 році складає 51% за статистикою UNICEF.

Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.